Otkrijte

Green Collection™

Usisivač UltraOne Green

UltraOne™ Green

Tepisi, stari vuneni podovi, pločice, beton – svaka prostorija u kući ima svoj izgled i svoje potrebe. Zato je usisivač UltraOne™ Green dizajniran da se pobrine za sve njih uz što je moguće manji uticaj na životnu sredinu. Pouzdan je prijatelj koji se uvek stara da vaš dom bude čist, tih je i nagrađivan je za čišćenje.

Usisivač UltraSilencer Zen Green

UltraSilencer™ Zen Green

Ne dozvolite da usisavanje uznemirava život u kući. Usisivač UltraSilencer™ Zen Green je savestan izbor u domovima koji vrednuju tišinu podjednako kao i izuzetnu čistoću. Uz jačinu zvuka koji je gotovo bešuman (58 dB) pažljivo će rešiti vaše svakodnevne potrebe, vodeći računa o planeti i o vašim ušima.

Neko koristi izuzetno dugi kabl usisivača Electrolux UltraFlex Green da bi bez muke očistio dnevni boravak
Usisivač UltraFlex Green

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green olakšava čišćenje na najbolji mogući način. Nema potrebe da ga uključujete i isključujete. Uz Multiroom system™ možete da očistite praktično svaki dom u jednom potezu. Ne morate da razmišljate o kesama za usisivač, UltraFlex™ Green je napravljen da i bez njih ostavi vaš dom bez mrlje.

Elegantan usisivač PowerForce Green

PowerForce™ Green

Moćan, a elegantan. Napredan, a lak za korišćenje. Usisivač PowerForce™ Green od reciklirane plastike je tu da pomogne sa svakom vrstom poda. Uz točkove koji se okreću za 360° možete da plešete po kući dok čistite u svim smerovima.

Electrolux usisivač SilentPerformer Cylonic Green

SilentPerformer Cyclonic™ Green

Život ne treba da stane onog trenutka kada sredite dom. Uz ekološki usisivač SilentPerformer Cyclonic™ Green možete da nastavite da razgovarate telefonom. Koristite njegovu snagu i to što nema kesu da nameštaj i podove održavate bez prašine i uskoro ćete shvatiti da je vazduh koji udišete čistiji, a dom ima manje alergena.

Moćni i još tiši usisivač SilentPerformer Green iz kompanije Electrolux

SilentPerformer™ Green

Nemojte da vam prašina ugrožava život kod kuće. Usisivač SilentPerformer™ Green je dobar u borbi protiv alergena, napravljen je od reciklirane plastike i doseže do svakog kutka i svake police. Neka vas ne zabrinjava buka: SilentPerfomer™ Green je tu da vam tiho pomogne kad god budete imali vremena.

Bežični usisivač Ergorapido Green kompanije Electrolux

Ergorapido™ Green

Uz bežični usisivač Ergorapido™, napravljen od reciklirane plastike, zaboravićete da ste ikada koristili kabl. Ne razmišljajte o pomeranju nameštaja pre čišćenja. Ovaj fleksibilni uređaj će rešiti problem sa prašinom uz minimalan napor. Kada se srede podovi, samo pređite na ručni režim rada kako biste očistili zapostavljene police za knjige i kućne ormariće.