Detalji o proizvodu

Ne morate više da se nadglašavate s bučnim ventilatorom dok sedite i uživate u obroku s porodicom i prijateljima jer imate aspirator 800 Breeze. Aktivirajte ga pritiskom na dugme kada završite sa pripremom hrane, a kuhinja će se nečujno osvežiti.

Prednosti

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFD619Y

Tiho osvežava vazduh uz funkciju Breeze

Dodirnite dugme za blago duvanje čim se kuvanje završi i nivo izvlačenja se smanjuje na minimum i radi 60 minuta. To znači da možete da uživate u miru u jelu dok se vazduh u kuhinji tiho osvežava.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFD619Y

Ovaj aspirator brzo izvlači i uklanja neželjenu paru i mirise

Snažna funkcija izvlačenja ovog aspiratora omogućena je njegovim snažnim motorom. Radi intenzivno da bi vam pomogla da brzo i temeljno uklonite paru i mirise iz kuhinjskog vazduha.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFD619Y

Dug vek trajanja i odlično osvetljenje - neka vas LED svetla vode

Uživajte u profesionalnom osvetljenju dok kuvate. Naša LED svetla troše daleko manje struje od ostalih tipova osvetljenja dok pružaju odličnu vidljivost u kuhinji, obezbeđujući vam da kuvate sa većim poverenjem i agilnošću.

Standardni filter za masnoću za čistu kuhinju

Naš pouzdani filter za masnoću znači da uvek možete uživati u čistom prostoru za kuvanje. Kada je potreban novi filter, lako se može oprati ili zameniti. Vaša kuhinja će duže biti čistija.

Electrolux - Ostrvski aspiratori - LFD619Y

Kontrola dodirom po staklu, bez napora

Staklena kontrolna tabla je potpuno integrisana. Elektronske dodirne kontrole vam omogućavaju da precizno i sa lakoćom upravljate postavkama i režimima rada aspiratora.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu