Detalji o proizvodu

DynamicAir tehnologija stvara protok vazduha, pomerajući hladan vazduh po frižideru tako da temperatura ostane stabilna u svakom uglu. Na taj način se sprečava da sastojci izgube oblik ili da se isuše.

Prednosti

Uvek hladno sa funkcijom DynamicAir

Funkcija DynamicAir obezbeđuje održavanje stabilne temperature u unutrašnjosti vašeg frižidera. Ovo je omogućeno putem cirkulisanja hladnog vazduha, što znači da će vaša hrana biti zaštićena od zagrevanja čak i kada su vrata otvorena.

Electrolux - Ugradni frižideri - KRS4DE18S

Napravite prostor za visoke stvari uz FlexiShelf

FlexiShelf vam omogućava da reorganizujete unutrašnjost frižidera po želji. Pokretna staklena polica polovične dubine može da se gurne unazad, produži do pune dubine ili skrati do pola kako bi se napravio prostor za visoke stvari. Fleksibilnost koja odgovara svim potrebama za prostorom.

Electrolux - Ugradni frižideri - KRS4DE18S

Fioka koja se potpuno izvlači. Za pristup bez napora

Uz fioku sa potpunim izvlačenjem nikad nije bilo lakše doći do svežih proizvoda. Prikladna konstrukcija znači da se može potpuno izvući. Nudi lakše skladištenje i pristup svim namirnicama koje želite.

Electrolux - Ugradni frižideri - KRS4DE18S

Kontrola vlažnosti za sveži zeleniš

Uživajte u ukusnom povrću uz našu fioku s kontrolom vlažnosti. Kontrolom vlažnosti vazduha, ona pruža najbolje okruženje za čuvanje namirnica. Zatvaranje otvora stvara idealan prostor za čuvanje zeljastih biljaka i lisnatog povrća, dok otvaranje otvora pruža optimalno skladištenje.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu