Detalji o proizvodu

Inovativni sistem SteamCare u našoj mašini za pranje veša PerfectCare 700 vam omogućava da svako pranje završite nežnim mlazom pare koji smanjuje nabore za trećinu. Pomaže da veš bude ravniji bez izlaganja toploti pri redovnom peglanju.

Prednosti

Electrolux - Veš mašine sa prednjim punjenjem - EW7F248AS

Za trećinu manje nabora*

Naš SteamCare sistem završava svako pranje parom kako bi se smanjila izgužvanost odeće za trećinu. Postignite glatku završnicu bez toplote redovnog peglanja.

*U poređenju sa rezultatima iste mašine za pranje veša bez sistema SteamCare.

Electrolux - Veš mašine sa prednjim punjenjem - EW7F248AS

Sveža odeća sa 96% manje vode*

Uživajte u tom osećaju sveže opranog veša, uz vrlo malu potrošnju vode. Postupkom osvežavanja omiljene odeće parom, možete da uštedite više od 40 l vode po ciklusu, što će pomoći da se produži trajanje odeće. A za dodatno pojačanje svežine, dovoljno je da samo dodate miris.

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 l vode po ciklusu, testirano na 1 kg osetljive odeće pri korišćenju programa FreshScent u odnosu na program Delicates.

Electrolux - Veš mašine sa prednjim punjenjem - EW7F248AS

Gladak i ravan Care bubanj za još bolju negu vaših tkanina*

Care bubanj ima poboljšan oblik i dizajn u obliku jastučića tako da veš lagano klizi dok se bubanj okreće. Zahvaljujući ovom specijalnom dizajnu, tanak sloj vode prekriva sve rupice tokom pranja. Tkaninama obezbeđuje još nežnije pranje.

*Prema internim ispitivanjima koja su upoređivala Care bubanj sa bubnjem na modelima Electrolux PerfectCare mašina za pranje veša.

Electrolux - Veš mašine sa prednjim punjenjem - EW7F248AS

Program MixCare 69 min štedi vreme pri pranju mešavine tkanina

Program MixCare 69 min usklađuje korišćenje vremena i energije prilikom pranja do 5 kg lagano do normalno zaprljanog veša. On efikasno pere mešavinu tkanina na 30°C za samo 69 minuta. Savršeno za pranje tokom radne nedelje.

Electrolux - Veš mašine sa prednjim punjenjem - EW7F248AS

Dodajte paru da bude potpuno čisto

Naša funkcija Anti-Allergy Vapour kombinuje vodenu paru sa programom pranja visokih performansi kako bi uklonila bakterije iz vaše odeće.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu