Detalji o proizvodu

Mašina za pranje veša 900 sa sistemom ColourCare prečišćava vodu. To znači da se deterdženti i omekšivači koriste na najbolji mogući način čak i na hladnijim temperaturama, te peru vašu odeću nežno, ali temeljno. Boje neće izbledeti ni nakon mnogo pranja.

Prednosti

Boje ne blede*

Zahvaljujući ColourCare sistemu, boje vaše garderobe ostaju jednako jarke kao na dan kupovine. Jedinstvenim sistemom filtracije uklanjaju se minerali i nečistoće iz vode tako da se deterdženti i omekšivači aktiviraju na nižim temperaturama. Nežno pranje daje savršene rezultate, svaki put.

*Ovo su rezultati ispitivanja postojanosti boja koje je sprovedeno na crvenom i crnom poliesteru nakon 50 ciklusa pranja na 30 stepeni.

Rešenje za duži vek trajanja

Naš UltraCare sistem meša deterdžent za brže, detaljnije pranje. Sa opcijom mešanja omekšivača, on dopire do svakog vlakna i štiti ga.

Izuzetno održavanje odeće jednim dodirom pametnog telefona

Aplikacija MyElectrolux vam omogućava da daljinski kontrolišete uređaje za pranje i sušenje veša. Koristite funkciju Care Advisor kako biste dobili stručne savete o najboljim načinima za pranje odeće. Funkcija MyFavourites vam omogućava da sačuvate konkretna podešavanja za stvari koje često nosite.

Tkanine deluju kao nove dvostruko duže*

Naš SensiCare sistem se prilagođava prema količini veša kako bi se sprečilo predugo pranje veša. Time se garantuje da će odeća zadržati svoj izgled i osećaj nove odeće tokom dužeg perioda.

*Rezultati ispitivanja postojanosti boja koje je sproveo Ritex. Test br. 15CR00099, decembar 2015.

Za trećinu manje nabora*

Naš SteamCare sistem završava svako pranje parom kako bi se smanjila izgužvanost odeće za trećinu. Postignite glatku završnicu bez toplote redovnog peglanja.

*U poređenju sa rezultatima iste mašine za pranje veša bez sistema SteamCare.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone