Dobro došli u Electrolux pametni dom

Umreženi uređaji Electrolux poboljšavaju iskustvo i udobnost vaših svakodnevnih zadataka. Rezultat su veća svežina, čistoća i ukus – a sve to uz manje truda. S lakoćom do pametnog doma – uz naše umrežene uređaje i usluge.

Pametan, umrežen dom

Umreženi uređaji poboljšavaju iskustvo i udobnost vaših svakodnevnih zadataka. Rezultat su veća svežina, čistoća i ukus – a sve to uz manje truda. Electrolux radi sa velikim globalnim učesnicima kao što su Google i Amazon kako bi se osigurala jednostavna i nesmetana iskustva umrežavanja. S lakoćom do pametnog doma – uz naše umrežene uređaje.

 

 

 


Gledajte video >

 

Kategorije

Kuhinja

Izvucite maksimum iz vaših uređaja povezujući ih na Electrolux aplikaciju. Sa aplikacijom možete uživati u funkcionalnosti daljinske kontrole za rerne i ploče za kuvanje, mašine za pranje sudova i frižidere/zamrzivače. Sve je tu u Electrolux aplikaciji i čeka da se povežete. 

Pranje veša

Iskusite negu po svojoj meri povezivanjem uređaja za pranje veša na Electrolux aplikaciju i iskoristite Electrolux stručnost bilo gde da se nalazite. Podesite programe po meri na daljinu, pogledajte preporuke za izbor ciklusa za svoju odeću i primajte obaveštenja kada se pranje vašeg veša završi. Pobrinite se da vaš veš dobije negu kakvu zaslužuje na dodir prsta.

Kvaliteta života

Sada možete da uživate u čistom okruženju u svom domu s našim povezanim prečišćivačima vazduha, klima uređajima i usisivačima. Napravite korak dalje i upravljajte svojim uređajima koristeći svoj glas, samo zamolite Google. Sedite i opustite se dok se naši uređaji brinu o vašem domu.


Google i Google Play su trgovačke oznake kompanije Google LLC.

 


My Electrolux Kitchen app on phone

Pametna rešenja za vašu kuhinju

Izvucite maksimum iz vaših uređaja povezujući ih na Electrolux aplikaciju. Sa aplikacijom možete uživati u funkcionalnosti daljinske kontrole za rerne i ploče za kuvanje, mašine za pranje sudova i frižidere/zamrzivače. Sve je tu u Electrolux aplikaciji i čeka da se povežete.

Preuzmi u trgovini App Store >

Preuzmi u trgovini Google Play >

Povezane rerne

Electrolux aplikacija za rerne


Uživajte još više u pripremi jela uz Electrolux aplikaciju. Sada možete kontrolisati svoju rernu sa daljine ili putem vašeg glasa, a sa programima CamCook® i Assisted Cooking čak ne morate da pamtite temperaturu pripreme da biste dobili odlične rezultate.

 

Povezane ploče za kuvanje

Electrolux aplikacija za ploče za kuvanje


Izvucite maksimum iz vaše ploče za kuvanje povezivanjem na Electrolux aplikaciju. Kontrolišite ekstraktor, primajte obaveštenja kada je vreme za promenu filtera ili savete o uštedi energije, a sve to preko aplikacije. Preuzmite je sada i počnite sa pripremanjem.

 

Povezane mašine za pranje sudova

Electrolux aplikacija za mašine za pranje sudova


Povezivanje mašine za sudove na aplikaciju omogućava pametno i održivo pranje sudova. Primajte smernice o održavanju i izboru pravog programa na osnovu količine sudova, vremena i nivoa nečistoće. Odredite pravo vreme za rad mašine da biste smanjili troškove za energiju.

 

Umreženi frižideri i zamrzivači

Electrolux aplikacija za frižidere i zamrzivače


Regulišite temperaturu vašeg frižidera i zamrzivača sa daljine i dobijte smernice o tome kako da brinete o vašem uređaju. Aplikacija često šalje korisna obaveštenja za bilo kakvo neophodno održavanje ili ukoliko su vrata ostala otvorena, čime osigurava da se hrana na pokvari.

 

Povezani uređaji

Mašina za pranje sudova 600 SatelliteClean® ima inovativnu satelitsku mlaznicu koja omogućava tri puta bolju pokrivenost mlaznicama u odnosu na standardni sistem. Garantovano pranje od jednog do drugog ugla tako da se čak i nagurani predmeti detaljno operu.
Naš aspirator sa led svetlom 300 LEDlights zahteva mnogo manje energije od ostalih svetiljki i ima mnogo duži životni vek. Efikasna i korisna, ova svetla osiguravaju izuzetnu vidljivost za sve vaše zahteve dok kuvate.
Indukciona ploča 600 Bridge omogućava vam da kombinujete dve zasebne zone za kuvanje kako biste dobili jednu veliku površinu. Sa automatskim podešavanjem temperature i vremena, ovo je idealna funkcija koja vam omogućava da maksimalno iskoristite svoj planča-gril ili šerpu za pečenje.

Glasovna kontrola uređaja

Uživajte u handsfree kontroli vašeg Electrolux uređaja uz Google Assistant aplikaciju.

Opširnije


Woman sitting in sofa with phone

Sledeći nivo pranja veša nadohvat ruke

Povežite vaše uređaje sa Electrolux aplikacijom za pametnije iskustvo pranja veša bez napora. Personalizujte podešavanja, postavite programe po meri sa daljine i pošaljite uputstva vašem uređaju kako biste ga adaptirali na vaše potrebe i navike. A sve to preko vašeg pametnog telefona.

 

Preuzmite na App Store >

Preuzmite na Google Play >

Glasovno upravljanje uređajima

Uživajte u upravljanju svojim Electrolux uređajem bez korišćenja ruku zahvaljujući funkciji Google Assistant.

Electrolux aplikacija

Pomoću Electrolux aplikacije možete na daljinu upravljati uređajima za održavanje garderobe preko svog pametnog telefona. Preko funkcije „Saveti za održavanje” dobijajte savete stručnjaka o tome kako se najbolje brinuti o svojoj garderobi. Funkcija My Favourites vam pak omogućava da unesete posebna podešavanja za garderobu koju često nosite.

Daljinsko upravljanje

Koristite Electrolux aplikaciju da pokrenete svoju mašinu za pranje veša i proverite status njenog radnog procesa s bilo kojeg mesta u kući. U Electrolux aplikaciji odaberite program za pranje veša koji vam odgovara, a onda izaberite simbol Wi-Fi. Tako pokrećete Režim za daljinsko pokretanje. U toku ciklusa pranja aplikacija će prikazivati stanje na ekranu za nadzor i obavestiti vas kada je program gotov. Electrolux aplikacijom potpuno kontrolišete svoje uređaje za pranje veša.

Saveti za održavanje

Umesto da perete i sušite svoju garderobu – brinite o njoj. Jednostavno unesite tip materijala i boju odeće i označite koliko je mrlja ozbiljna – Electrolux aplikacija će vam preporučiti najbolji program i automatski ga učitati na vašu mašinu. To je pametan način da se brinete o svojoj garderobi. Uz intuitivnu funkciju „Saveti za održavanje”, vaša će garderoba duže ostati nova – funkcija obezbeđuje stručnu pomoć pri brizi o garderobi i uvek preporučuje najbolje moguće programe.

Povezani uređaji

Jedinstveni sistem nege boja uvek vodi brigu o vašoj odeći. Pročišćava vodu tako da deterdžent omogućava najveću moguću korist na niskim temperaturama.
Sistem za negu parom završava svaki program pranja uz nežnu paru za manje izgužvanu odeću. Odeća postaje glatkija i ne zahteva toplotu tradicionalnog peglanja.
Sistem SensiCare prilagođava trajanje programa prema količini veša radi smanjene potrošnje energije i vode, i sprečava predugo pranje odeće.
 • Checklist icon
  KONTROLNA LISTA

  ✓ Apple: telefon ili tablet. Minimum iOS 8.0 ili noviji.
  ✓ Android: telefon ili tablet: minimum Android 4.0.3 ili noviji.
  ✓ Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4 GHz sa WEP, WPA ili WPA2 AES/TKIP sa internet vezom.
  ✓ Pazite da je jačina signala dovoljna na mestu gde će biti instaliran uređaj.
  ✓ U slučaju da je to daleko od Wi-Fi rutera, može se koristiti pojačivač Wi-Fi signala.

 • Favourite icon
  Funkcija My Favourites

  Personalizovana funkcija My Favourites omogućava da unesete posebna podešavanja za garderobu koju često nosite. Tako će pranje veša uvek biti skrojeno po vašoj meri. Funkcija My Favourites vam omogućava da sačuvate svoja omiljena podešavanja, uključujući i programe posebno prilagođene u funkciji „Saveti za održavanje”. Podesite i do 6 programa za pranje i 6 za sušenje na brzo biranje. Uštedite vreme – jedan jedini klik i vaša omiljena odeća je na pranju.

Optimizujte vaše uređaje uz Electrolux aplikaciju

Umreženi uređaji poboljšavaju iskustvo i udobnost vaših svakodnevnih zadataka. Rezultat su veća svežina, čistoća i ukus – a sve to uz manje truda. Electrolux radi sa velikim globalnim učesnicima kao što su Google i Amazon kako bi se osigurala jednostavna i nesmetana iskustva umrežavanja. S lakoćom do pametnog doma – uz naše umrežene uređaje. Kontrolišite, pratite i automatizujte zadatke. Sa bilo kog mesta.

 

Preuzmite na App Store ›

Preuzmite na Google Play ›

Karakteristike

Automatizujte rutinske zadatke

AUTOMATIZACIJA

Zakažite zadatke kako biste automatizovali vaše čišćenje za bolje okruženje u domu. Možete unapred podesiti režim čišćenja, površinu i vreme na vašim robotima za čišćenje. Za svežiji vazduh, možete da zakažete početno i krajnje vreme na vašim uređajima za pročišćavanje vazduha u aplikaciji.

 

Iskustvo kompletnog upravljanja

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Upravljajte vašim uređajem, proveravajte napredak ili menjajte podešavanja sa lakoćom. Čak i kad niste kući.

 

Upravljajte bez korišćenja ruku uz Google Assistant

UPRAVLJANJE GLASOM

Da li su vam ruke pune? Nema problema. Upravljajte svojim uređajima koristeći svoj glas povezivanjem na Google Assistant. Samo pitajte Google. Sednite i opustite se dok naši proizvodi brinu o vašem domu.

Google i Google Play su trgovačke oznake kompanije Google LLC.

 

Karakteristike nege poda

Upravljajte robotom za čišćenje

U Electrolux aplikaciji možete da posmatrate kretanje robota iz sobe u sobu, da počistite površine koje ste odlučili da zaobiđete prethodnog dana, ili možda da počistite određenu površinu za koju želite da bude čista danas. Electrolux aplikacija oslobađa vas napora prilikom čišćenja i predstavlja najbolji način za nadzor i upravljanje procesima čišćenja podnih površina. Takođe, jednostavna je za upotrebu.

Karakteristike nege vazduha

Poboljšajte kvalitet vazduha u kući

Jednim klikom do čistog vazduha u kući – uz aplikaciju Electrolux. Pratite promene u kvalitetu vazduha u različitim prostorijama kako biste znali da li treba pustiti vazduh unutra ili pak zatvoriti prozore. Aplikacija vam omogućava da pratite proces čišćenja vazduha u realnom vremenu. Takođe možete da pratite stanje filtera kako ga ne biste zamenili pre nego što je to neophodno.

Povezani uređaji

Preuzmite Electrolux aplikaciju