EIS8648

Electrolux 900 SensePro širine 80 cm

Detalji o proizvodu

Naše energetski najefikasnije ploče za kuvanje – štede energiju dok kuvate

Naše indukcione ploče za kuvanje iz serije Sense pomažu da se smanji količina električne energije potrebne da se osigura precizna temperatura kuvanja za uvek odlične rezultate.

Saznajte više
Nordic_HB_FrameType_ColourBevelled 1 Side
Dimensions WxD in mm780x520
BI dimensions HxWxD in mm44x750x490
Radius cutting5
Ukupna potrošnja el. energije (W)7350
Max power gas (W)0
Dužina kabla (m)1.5
Hob safetyAutomatic Switch Off
Detalji o proizvodu
Upoznajte novog pomoćnog kuvara – indukcionu ploču za kuvanje 900 SensePro®. Bežični senzor za hranu meri temperaturu u središtu i prenosi je ploči za kuvanje kako biste pouzdano mogli da kuvate, pržite i krčkate hranu ili je spremate tehnikom „sous vide” (kuvanje u vakuumu). Svaki put ćete dobiti restoranski kvalitet. 
Electrolux - Indukcione ploče - EIS8648
Uživajte u preciznim rezultatima uz Food Sensor

Naš bežični Food Sensor vam pomaže da dobijete profesionalne rezultate kod kuće. Sonda precizno meri temperaturu i komunicira sa pločom za kuvanje radi postizanja preciznih rezultata. Održavanje konkretnih temperatura vam omogućava čak i da kuvate tehnikom „sous-vide” (vakuumski) na ploči za kuvanje. 

Electrolux - Indukcione ploče - EIS8648
Kontrolišite ploču za kuvanje pomoću intuitivnog ekrana osetljivog na dodir

Uživajte u intuitivnom iskustvu korišćenja našeg ekrana u boji osetljivog na dodir. Izaberite hranu koju želite da spremite, a ploča za kuvanje će prikazivati trenutne povratne informacije za svaku zonu, tako da lako možete da pratite proces kuvanja. Čak vam daje i detaljna uputstva kako biste svaki put imali odlične rezultate. 

Electrolux - Indukcione ploče - EIS8648
Spajanje zona za više prostora za kuvanje uz funkciju Bridge

Funkcija Bridge vam omogućava da kombinujete dve zasebne zone za kuvanje da biste napravili jednu veliku površinu. Podešavanja temperature i vremena se automatski usklađuju, pa je ova površina idealna za većinu tepsija ili đuveča.

Electrolux - Indukcione ploče - EIS8648
Hob2Hood® za čistu udobnost

Funkcija Hob2Hood® bežično povezuje vašu ploču za kuvanje sa vašim aspiratorom. Započnite kuvanje, a aspirator će automatski prilagoditi podešavanja, obezbeđujući najbolje usisavanje na osnovu izabrane snage na ploči za kuvanje. On obavlja težak posao za vas.

Electrolux - Indukcione ploče - EIS8648
Svaka zona ima zaseban tajmer

Spremanje više jela odjednom može biti komplikovano, ali podešavanje tajmera ne mora biti. Podesite zasebne tajmere za svaku zonu za kuvanje. Kada tajmer istekne, ploča se automatski isključuje.  To vam na pametan način pomaže da lako spremite svaki obrok.

woman on couch with mobile phone
Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti