Detalji o proizvodu

Frižider sa Cooling 360° ima naprednu cirkulaciju vazduha. Uz posebno dizajniran sistem, hladan vazduh cirkuliše do svakog ugla kroz dobro raspoređene otvore za vazduh. Premijum zadnji deo od nerđajućeg čelika brže se hladi nakon otvaranja vrata. Očuvana tekstura sastojaka. Ukusan je svaki zalogaj.

Prednosti

Zaštićena tekstura. Od ugla do ugla. Cooling 360°

Cirkulacija vazduha do svakog ugla uz frižider sa Cooling 360°. Optimalno raspoređeni otvori za vazduh rashlađuju svaki ugao. Zadnji deo od nerđajućeg čelika daje i izgled i funkciju uz brz povraćaj temperature nakon otvaranja vrata. Proizvodi su i dalje sveži, s prirodnim najsuptilnijim ukusima

Jasno istaknut izgled, sa DesignLine

Vrhunski izgled frižidera-zamrzivača savršeno će upotpuniti modernu kuhinju, svojim čistim linijama i potpuno ravnim dizajnom. Tako da možete da uživate u savršeno uklopljenom finišu.

Electrolux - Samostojeći kombinovani frižideri - LNT7ME34X2

Prilagodljivo skladištenje sa CustomFlex®

CustomFlex® daje vam slobodu da prilagodite prostor u vašem frižideru. Unutrašnjost vrata ima pokretne posude različitih veličina, tako da prostor možete da prilagodite svojim potrebama. Te posude mogu čak i da se skidaju, tako da možete da ih izvadite iz frižidera radi jednostavnijeg pristupa.

Electrolux - Samostojeći kombinovani frižideri - LNT7ME34X2

Fioka Extra Chill štiti suhomesnate proizvode

Zaštitite kvalitet, ukus i svežinu suhomesnatih proizvoda i sireva u fioci Extra Chill. Temperatura u fioci je niža nego u ostatku frižidera, uz aktivnu cirkulaciju hladnog vazduha.

Electrolux - Samostojeći kombinovani frižideri - LNT7ME34X2

Desetogodišnja garancija na kompresor

Uživajte u bezbrižnosti znajući da sam kompresor ima desetogodišnju garanciju. Garancija pokriva štetu koja može nastati tokom izrade, transporta, pražnjenja i punjenja gasa ili opšteg održavanja.

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

 

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Pratite sve svoje garancije
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone