Detalji o proizvodu

Mašina za pranje i sušenje veša PerfectCare 700 savršeno pere odeću i ima ciklus s potpunim sušenjem. Sistem DualCare obezbeđuje maksimalnu negu jer prilagođava temperaturu i okretanje bubnja prema vrsti tkanine i količini veša. Tkanine duže izgledaju kao nove i pružaju isti osećaj prijatnosti.

Prednosti

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW7WN361S

Sistem DualCare − idealna podešavanja za vaše odevne predmete

Sistem DualCare modifikuje cikluse prema vrsti tkanine i količini veša. Savršena nega uz pranje na pravoj temperaturi i s prilagođenim okretajima bubnja. Pranje + sušenje, u jednom pojednostavljenom postupku. Svaki komad odeće zadržava kvalitet, svežinu i osećaj prijatnosti i posle dužeg vremena.

Osvežena odeća sa 96% manje potrošene vode*

Udahnite novi život odeći koristeći naš SteamCare sistem sa programom FreshScent. Osvežavajući parom svoju omiljenu odeću, možete da uštedite preko 40 l vode po ciklusu, smanjite gužvanje i svedete potrebu za peglanjem na minimum. Za dodatno pojačanje svežine, dovoljno je da samo dodate miris.

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 l vode po ciklusu, testirano na 1 kg osetljive odeće pri korišćenju programa FreshScent u odnosu na program Delicates.

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW7WN361S

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i bude prijatna za nošenje.

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW7WN361S

Spremno za nošenje za jedan sat

Naš program Non-Stop 60-Minute pere i suši male količine veša za samo sat vremena jednim izuzetno brzim i efikasnim ciklusom. Zato možete imati besprekorno očišćenu i negovanu odeću kad god poželite.

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW7WN361S

Pogodnost objedinjenog ciklusa

Naš program Wash&Dry osigurava pogodnu negu odeće pritiskom na dugme. Izaberite objedinjen i kompletan ciklus koji će očistiti sav veš jednim pojednostavljenim procesom ili izaberite zasebne cikluse pranja i sušenja radi veće fleksibilnosti.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu