Detalji o proizvodu

Mašina za pranje i sušenje veša PerfectCare 700 savršeno pere odeću i ima ciklus s potpunim sušenjem. Sistem DualCare obezbeđuje maksimalnu negu jer prilagođava temperaturu i okretanje bubnja prema vrsti tkanine i količini veša. Tkanine duže izgledaju kao nove i pružaju isti osećaj prijatnosti.

Prednosti

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW7WO448W

Sistem DualCare − idealna podešavanja za vaše odevne predmete

Sistem DualCare modifikuje cikluse prema vrsti tkanine i količini veša. Savršena nega uz pranje na pravoj temperaturi i s prilagođenim okretajima bubnja. Pranje + sušenje, u jednom pojednostavljenom postupku. Svaki komad odeće zadržava kvalitet, svežinu i osećaj prijatnosti i posle dužeg vremena.

Osvežena odeća sa 96% manje potrošene vode*

Udahnite novi život odeći koristeći naš SteamCare sistem sa programom FreshScent. Osvežavajući parom svoju omiljenu odeću, možete da uštedite preko 40 l vode po ciklusu, smanjite gužvanje i svedete potrebu za peglanjem na minimum. Za dodatno pojačanje svežine, dovoljno je da samo dodate miris.

*Koristite paru da osvežite odeću i uštedite više od 40 l vode po ciklusu, testirano na 1 kg osetljive odeće pri korišćenju programa FreshScent u odnosu na program Delicates.

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW7WO448W

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i bude prijatna za nošenje.

Electrolux - Samostojeće mašine za pranje i sušenje veša - EW7WO448W

MixCare - nežna i efikasna nega svakodnevnog veša

MixCare štedi vreme i energiju pri negovanju mešovite odeće do 5 kg. Ako perete i sušite ili samo sušite, ovaj program prilagođava vreme i korišćenje energije na osnovu količine veša. Ako samo perete odeću, pranje se vrši na 30°C i to za samo 69 ​​minuta.

Gladak i ravan Care bubanj za još bolju negu vaših tkanina*

Care bubanj ima poboljšan oblik i dizajn u obliku jastučića tako da veš lagano klizi dok se bubanj okreće. Zahvaljujući ovom specijalnom dizajnu, tanak sloj vode prekriva sve rupice tokom pranja. Tkaninama obezbeđuje još nežnije pranje.

*Prema internim ispitivanjima koja su upoređivala Care bubanj sa bubnjem na modelima Electrolux PerfectCare mašina za pranje veša.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu