Detalji o proizvodu

Naša mašina za pranje veša serije 700 koja se puni odozgo i ima sistem SteamCare smanjuje nabore na vešu za trećinu. Ona uvodi paru na kraju programa i pomaže vam da dobijete glatkiju odeću. Sve se to postiže bez toplote i truda potrebnog za uobičajeno peglanje.

Prednosti

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW7TN3272

Smanjite nabore uz SteamCare

Zahvaljujući našem sistemu SteamCare, kada izvučete garderobu iz bubnja, imaće mnogo manje nabora. Uz tretman parom na kraju pranja, vlakna vaše garderobe će se opustiti i nabori će se smanjiti za trećinu. Odeća će duže izgledati bolje, bez izlaganja toploti tokom peglanja.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW7TN3272

Sistem SensiCare – prilagođena nega za kraće vreme

Naš sistem SensiCare meri sav ubačeni veš i automatski prilagođava ciklus, tako da se odeća pere tokom tačno odgovarajućeg vremena. Tako se sprečava prekomerno pranje i obezbeđuje da odeća duže izgleda dobro i daje prijatan osećaj.

Zadržite mekoću uz SoftPlus

Odeća je duže mekana i miriše sveže uz program SoftPlus. On natapa i ravnomerno širi omekšivač za tkaninu pre konačnog ispiranja, pa se sva odeća savršeno neguje.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW7TN3272

Uštedite energiju uz Eco TimeManager

Uživajte u energetski efikasnom pranju uz opciju Eco TimeManager. Uštedite resurse tako što ćete prilagoditi dužinu pranja po potrebi, bez odricanja od kvaliteta. Odeća se pere pažljivo i efikasno.

Electrolux - Veš mašine sa gornjim punjenjem - EW7TN3272

Soft Opening za lak pristup

Lako ubacujte i vadite veš uz naš sistem Soft Opening. Uz poklopac koji se otvara pritiskom i meka unutrašnja vrata bubnja pristup je jednostavan i lak. Pošto je otvor na gornjoj strani, jasno možete da vidite sadržaj.

Dodatna oprema

Podrška

Da li već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoje proizvode u MyElectrolux-u i pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

  • Lakša usluga i podrška
  • Lak pristup korisničkim uputstvima za upotrebu i vodičima
  • Specijalne ponude i popusti
Pristupite MyElectrolux-u Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone