Otkrijte

Frižider-zamrzivači FreshPlus

Sačuvajte svoje omiljene ukuse

Produžite trajanje hrane obezbeđujući da bude još ukusnija TwinTech® tehnologija koristi dva sistema za hlađenje kako bi vaši sastojci bili na idealnoj vlažnosti i temperaturi. Tako se kontroliše vazduh u frižideru da bi se obezbedila maksimalna svežina. A odvojeni vazduh u zamrzivaču je suv da bi se sprečilo stvaranje inja.

Svežina na svakoj polici

Neka hrana duže bude ukusna, gde god da je stavite. Sa tehnologijom MultiFlow, dobijate izvanrednu svežinu napred, pozadi, na vrhu i dnu. On obezbeđuje efikasan protok vazduha oko hrane držeći ravnomerne nivoe temperature i vlažnosti u frižideru. Tako da je hrana još uvek ukusna kada vam je potrebna. I bacićete manje.

Šnicla od svežeg lososa prikazana pre i nakon kuvanja
TwinTech®

Frižider-zamrzivači FreshPlus duže održavaju svežinu svih proizvoda.

Snimak iz blizine frižidera Electrolux FreshPlus sa hranom naslaganom na svakoj polici

Početna svežina

Uživajte u ribi koja ima ukus kao da je upravo uhvaćena. Ali nije izvađena iz mora, već iz vašeg frižidera. Idealan za meso i ribu, frižider-zamrzivač FreshPlus ima poseban odeljak za čuvanje hrane na niskim temperaturama. Tako da hrana ostaje na pravim temperaturama da bi sačuvala najbolje ukuse.

Vaši sastojci, vaš način

Za svaki sastojak i svako jelo postoji prostor u novom frižideru Electrolux CustomFlex. Prilagodite jedinstveni sistem za skladištenje kako god želite pomoću blokova i polica koje se lako preuređuju da biste optimizovali prostor i pristup. Sveže ideje, sveži ukusi, svaki put.

Sveža servirana salata iz frižider-zamrzivača Electrolux TwinTech

Salata, ali ne onakva kakvu znate

Napravite salate dovoljno sveže da svakog uzbude i zaboravite na mlitavu, beživotnu zelenu salatu. Velika fioka za izuzetno čuvanje svežine CrispFresh štiti ukuse i teksturu tako što održava idealnu vlažnost i temperaturu skladištenja voća i povrća. Toliko je prostrana da čak i ukoliko kupite puno svežih namirnica možete biti sigurni da će one biti ukusne kada vam budu potrebne.