Otkrijte

Priprema hrane

Cela kolekcija blendera Masterpiece Collection™
ČIST DIZAJN

Premijum materijali se mešaju sa glatkom površinom koja se čisti krpom za kuhinjske alate sa stilom i funkcijom

Čist dizajn komandne table multipraktika

Otkrivanje blendera Masterpiece Collection™

Blender Masterpiece Collection™ je inspirisan najvećim svetskim kuvarima. Svaki blender se puni pametnim dodacima koji poboljšavaju svaku kuhinju, poput lopatica TruFlow® obloženih titanijumom. Izuzetno jak i izdržljiv, tako da svaki put možete da seckate na komade, pasirate i napravite krem čak i od najžilavijih sastojaka.

Stoni blender na kuhinjskoj radnoj površini

Precizno mešanje,
maksimalna aroma

Uživajte u upakovanom smutiju punom prirodnih aroma sa našim stonim blenderom. Za razliku od blendera koji rade na velikim brzinama i podižu temperaturu sastojaka dok ih mešaju i usitnjavaju, naš pametni i sporiji motor sa PowerTilt® dizajnom održava voće hladnim tokom mešanja. Ovako se bolje održavaju prirodne hranljive materije u sirovom voću i povrću. Ne drobi se ni seme, tako da nema rizika da u smutiju bude grub, gorak talog.

Sveže napravljen smuti od zelenog povrća u staklenoj čaši sa slamkom
Sečenje na komade, rezanje, mešanje i mućenje

Savladajte svaku tehniku sa specijalno dizajniranom linijom dodataka za sečenje i mešanje

Blender Immersion sa dodatkom za mućenje krema

Najfiniji sastojci. Najbolji ukus.

Pretražili smo divlje i prelepe predele Francuske za najbolje moguće sastojke. Zatim smo ih pretvorili u bogatu seljačku supu sa kašom od leblebija. Pratite video recept i ponovo napravite ovo izvrsno jelo za porodicu i prijatelje.

Multipraktik na kuhinjskoj radnoj površini

Nagnut do savršenstva

PowerTilt® – jednostavno poboljšanje dizajna koje pravi neverovatnu razliku. Nema više mućenja u posudi da biste izmešali hranu. Naš multipraktik Masterpiece Collection™ je nagnut, tako da se hrana unutar njega baca na lopatice umesto da jednostavno stoji iznad njih. To znači da se apsolutno sve unutar bubnja meša glatko i brzo.

Gospodar novih ukusa

Vešta priprema korišćenjem blendera iz kolekcije Masterpiece izvlači najbolje iz svakog sastojka

Zalogaj peciva od lisnatog testa čini savršeno predjelo

Pahuljasto pecivo od lisnatog testa sa tapenadom sa lisičarkama

Neka jedinstveni nagib blendera Masterpiece Collection otključa tajnu do izvrsnog ukusa spremljene hrane uz ovaj izvanredan recept sa švedskom poslasticom, Kalix kavijarom. Izmešajte testo za pecivo bez napora u multipraktiku. Zatim ga koristite za grubo seckanje proprženih pečurki lisičarki u tepenadu. Izmešajte ga sa svežim kremom koji ste napravili koristeći blender Immersion sa žicom za mućenje. Savršena predjela veličine zalogaja.

Elegantni štapni blender Immersion uredno stoji na kuhinjskoj radnoj površini

Majstorsko mešanje,
turbo brzina

Ekspresno pređite put do glatkih, baršunastih tekstura sa manje ručnog napora, koristeći blender Immersion. Naša jedinstvena tehnologija TruFlow® Pro intenzivira ukus tako što meša sastojke brzo i ravnomernije. Lak za čišćenje i skladištenje, ovaj moćni štapni blender kombinuje sečiva za sečenje obložena titanijumom i moćni motor sa turbo pojačanjem da sa lakoćom meša debele parčiće povrća ili voća. Njegova glatka glava oblika zvonca znači da je nežan i prema šerpama.

Sos sa debelim parčićima povrća pokriva tiganj sa kuvanom testeninom

Blender Immersion pravi raskošan čokoladni mus i pire od malina

Profesionalna kreativnost

Bez napora kod kuće napravite hranu kao iz restorana, dan za danom. Electrolux već 90 godina radi sa prestižnim restoranima širom sveta, oplemenjujući uređaje i uvodeći novine za najbolji mogući ukus. Napravili smo praznik inspirativnih recepata da bismo vam pomogli da otkrijete šta možete da uradite sa kolekcijom blendera Masterpiece Collection™.