Detalji o proizvodu

Pojednostavite iskustvo kuvanja sa Hob2Hood. Ploča odmah reaguje i automatski uključuje i reguliše funkcije svetla i ventilatora na aspiratoru, pa možete da se usredsredite na ono što je najvažnije, a to je kuvanje.

Prednosti

Hob2Hood radi za vas dok pripremate hranu

Hob2Hood je bežična veza između ploče za kuvanje i aspiratora, kojom se automatski prilagođava ventilator za izvlačenje u zavisnosti od temperature kuvanja. Ova funkcija trenutno reaguje i stara se da uvek imate dodatnu pomoć u kuhinji.

Pravi šporet za vas – lako, brzo i sigurno

Kod tehnologije indukcione ploče, toplota se isporučuje brzo i precizno, dok okolna područja ostaju hladna i bezbedna. Takođe trenutno reaguje na promene temperature. A glatka površina olakšava čišćenje.

Hrskava i zdravija hrana uz AirFry

Uživajte u hrskavom pomfritu ili povrću sa manje ulja, koristeći posebno dizajnirano AirFry podešavanje i pleh u šporetu. Žičani pleh omogućava vrućem vazduhu da neprestano kruži oko hrane tokom njenog pripremanja do hrskavog savršenstva, svaki put.

Pirolitičko čišćenje – pametan sistem samočišćenja rerne

Funkcija pirolitičkog čišćenja, sistem samočišćenja, podiže temperaturu rerne tako da masnoću i ostatke pretvara u pepeo. Unutrašnjost rerne sada možete jednostavno očistiti vlažnom krpom.

Vrata koja se lagano zatvaraju – za gladak i premium osećaj

Mehanizam laganog zatvaranja vrata olakšava zatvaranje vrata šporeta. Prijatan i nečujan odziv pruža premium osećaj.

Dodatna oprema

Podrška

Već imate ovaj proizvod?

Registrujte svoj proizvod ili jednostavno pronađite podršku, odgovarajuće rezervne delove i dodatnu opremu koji su vam potrebni putem sledećih veza.

Registrujte proizvod Rezervni delovi i dodatna oprema Podrška
pogled na plažu, stene i talase koji se razbijaju o obalu