Discover our recipes
Otkrijte naše recepte
Pronadjite inspirativne recepte sa korak po korak uputstvima, slikama i videima.
-
Avokado, rotkvice i čili
Jednostavan i ukusan, ovaj recept je savršen kada vam je potreban brz i hranljiv doručak, užina ili predjelo.
-
Humus od graška i parmezana sa pršutom
Prepustite se hrskavoj kriški bageta premazanim kremastim humusom od graška i parmezana sa pršutom.
-
Sezonska supa od povrća sa kukuruznim pahuljicama
Uživajte u kremastoj supi od sezonskog povrća uparenih sa hrskavošću domaćeg čipsa.
-
Čips od krompirove kore
Krompirova kora se često baca prilikom spremanja krompira. Poslužite vaše goste ukusnom i hrskavom užinom pre jela.
-
-
Nedeljno pečenje
Prelepo spremljena pečena jagnjetina sa aromatičnim biljem transformisaće nedeljni ručak u ukusnu priliku.
-
Ogranski orzoto od ječma
Orzoto je italijansko jelo slično rižotou gde se koristi ječam umesto riže.
-
-
Salata od borovnice, cvekle i gorgonzole
Ponekad su najjednostavniji recepti najbolji. Kombinujući slatkoću cvekle i bogat, složen ukus sazrele gorgonzole je izvan ukusnog. Borovnice dodaju nagoveštaj oštrog ukusa u ovom lakom receptu koji definitivno impresionira.
-
Grilovani morski plodovi
Sa našim planča grilom za indukcijske ploče možete napraviti i deliti neverovatna jela direktno sa ploče na sto time dopuštajući gostima da biraju hranu sa vrelog grila na opuštajuć i divan način za uživanje u obroku.
-
Losos sa karfiolom i keljom
Počastite sebe zdravim obrokom napravljenim od jednostavnih i ukusnih nordijskih sastojaka.
-
Sufle od krompira i parmezana
Ovaj recept za sufle od krompira je lako i utešno jelo koje najviše odgovara hladnim jesenjim danima.
-
Slojevita tegla za ručak sa beluga sočivima, narom i baba ganuš sosom
Nekad samo korištene za skladištenje džemova i krastavčića, tegle su skorije našle sasvim novu svrhu. Kao stilizovana i odrasla verzija kutija za ručak. Napravite i do 4 tegle za ovaj obrok.
-
Pasta od tikvica sa paradajz sosom
Nudle od tikvica bez glutena su zdrava alternativa običnoj pasti. Pune su ukusa, mekane i jednostavne za napraviti.
-
Grašak sa mentom i feta sirom
Fleksibilina vegetarijanska alternativa
Ovaj vegetarijanski obrok može biti serviran kao predjelo i kao sos. -
Sos od listova cvekle
Listovi cvekle su veoma nutritivni, sa time da su odličan izvor vitamina A i K. Brzinski ih blanširajte i pomešajte sa bosiljkom, čenom belog luka, pinjolama, maslinovim uljem i prstohvatom soli kako bi napravili blag i ukusan sos.
-
Bundeva i kelj sa narom
Bundeva je zapsotavljen sastojak, a divan zemljani i kostunjasti ukus pojačan slatkoćom kada je skuvana na teppanyaki plehu. Kako bi balansirali nivo slatkog uparena je sa keljom i semenjem nara.
-
-
Kremast kukuruz sa čilijem i korijanderom
Kremasti kukuruz je jednostavno predjelo koje ide odlično uz sir. Takodje može biti serviran kao glavno vegetarijansko jelo.
-
Banana hleb
San svakog ljubitelja čokolade, ovaj recept za banana hleb uključuje čia semenke i zamenjuje šećer sa prosečnim sirupom.
-
-
-
Listovi mente preliveni čokoladom
Za osvežavajući zalogaj nakon obroka, pročistite vaše palete ovom jednostavnom poslasticom, smrznuti listovi mente umočeni u čokoladu.
-
Karamelom prekrivena torta
Neprekrivena torta je ukusna poslastica bez tradicionalne glazure ili ivica od marcipana.
-
Palačinke sa kompotom od bobica, pečenim pistaćima i bademima
Uživajte sa stilom u vašem naslaganom dezertu od pufnastih i ukusnih palačinki.
-
-
-
-